Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Borsa >

Sejur Hotel Roman

Sejur in Borsa la Hotel Roman

Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman Hotel Roman
Situat in Maramuresul Istoric si inconjurat de un lant muntos (Muntii Rodnei si Muntii Maramuresului), Roman Hotel*** este prietenul tau in Maramures.

Roman Hotel este situat departe de agitatia si zgomotul urban, in apropierea unor obiective turistice renumite (Mocanita, Cimitirul Vesel, Valea Vinului, Sapanta, bisericile din lemn), langa Muntii Rodnei, Cascada Cailor si partia de schi, la granita cu Bucovina.

La noi te vei simti ca si cum ai fi oaspete la un prieten drag si nu doar un simplu turist intr-un hotel.

Fie ca vei dori ss te aventurezi in natura salbatica a muntilor, sa urci pe varfurile inalte ale muntilor, plimbari off-road (masina teren, motocicleta, bicicleta) sau doresti sa descoperi traditiile si cultura Maramuresului, noi suntem aici pentru tine.

Se spune ca in Maramures gazdele sunt primitoare iar mancarea buna si imbelsugata. Cu siguranta, este o vorba care ni se potriveste.
Bucataria cu meniu specific traditional romanesc si cu preparate din bucataria internationala, se ridica la cele mai inalte standarde, atat din punct de vedere al gustului cat si al retetelor. Multe ingrediente folosite sunt chiar din productie proprie sau din fermele taranesti locale.

In Maramures, fiecare gospodar se mandreste cu horinca lui, la randul nostru, si noi ne laudam cu horinca facuta dupa retete locale, la fel si afinata (din afinele culese de pe muntii din zona). Asadar, la noi te vei putea bucura de o licoare plina de magie si putere cu gust autentic maramuresean.

Inaugurat in Decembrie 2014, hotelul, cotat cu 3 stele, dispune de: 31 de camere duble matrimoniale (toate echipate cu TV LCD si cablu TV, baie proprie, pat extra mare), piscina interioara incalzita cu o vedere splendida asupra muntilor Rodnei, restaurant cu peste 200 de locuri, bar, parcare proprie cu sistem de supraveghere video, terasa exterioara cu gratar si cuptor.

Accesul este gratuit la internet WI-FI in incinta hotelului iar receptia este deschisa non-stop.

Te asteptam cu mare drag sane cunoastem si sa devenim prieteni.

Al tau prieten maramuresean - Roman Hotel.


# #