Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Breaza >

Sejur Pensiune CASA IANUS

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 

Sejur in Breaza la Pensiune CASA IANUS - 3 nopti

Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS Pensiune CASA IANUS
Casa Ianus - Pensiunea unde arta te intampina in fiecare camera

Situată in orașul Breaza, pe Valea Prahovei, cea mai apropiată oază naturală de București, Casa Ianuș este o pensiune unicat, amenajată după un concept fără concurență cu cea mai frumoasă grădină din oraș, un adevărat colț de rai. Pensiunea se alfa la 500 de metri de Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir din Breaza

Fiecare cameră este amenajată diferit, într-un ambient stilistic specific mai multor colțuri ale lumii. De la cele mai frumoase stiluri europene (french sau Belgian Room, English sau Scottish Room), trecând prin estetica tradițional-autohtona (roumanian sau Aromanian Room), și ajungând până la stilurile celor mai exotice teritorii (turkish sau Chinese Room). Ba chiar și până în America poți ajunge (art Deco Room)!

Toate camerele sunt decorate cu mobilier și obiecte de colecție, toate fiind antichități rare, de mare ținută estetică. Colecția este rodul unei pasiuni de foarte mulți ani a soților Lenuș și Stelica Ianuș, călători, căutători și colecționari care au pus la dispoziția decoratorilor cele mai frumoase piese.

Să precizăm că bunul gust al amenajărilor este rodul colaborării dintre proprietarii pensiunii și creatorii Muzeului Micul Paris, unul dintre cele mai frumoase și mai vizitate muzee din București.

Casa Ianuș oferă liniște, confort și toate facilitățile (net, Tv, băi individuale, acces la bucătărie, grădină cu diverse zone de relaxare – zona „la căsuța bunicii”, zona „la armânji”, zona „bar foișor”, zona „la fântână”, zona „la nuc” -, proțap, grătar).

La pensiune veți putea face o călătorie în jurul lumii, descoperind ambientul autentic și plin de farmec al diferitelor culturi. Varietatea de camere decorate pe teme de țări vă prilejuiește ocazia de a descoperi o mulțime de detalii fine inspirate din arhitectura, arta și cultura specifică fiecărei destinații, transformând sejurul dumneavoastră într-o experiență memorabilă și captivantă.

Urcați în Casa Ianuș, vehiculul care vă va purta într-un voiaj inedit, indiferent dacă sunteți în căutarea unei evadări romantice, a unei ieșiri în mijlocul naturii sau a unei vacanțe relaxante cu familia și prietenii.

Casa Ianuș din Breaza vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastră o experiență de neuitat. Pensiunea este, de asemenea, locul perfect pentru organizarea evenimentelor speciale. Fie că este vorba de aniversări, petreceri tematice sau întâlniri de afaceri, avem facilități versatile și personal dedicat pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este un succes deplin.

Vă rugăm să aveți în vedere că în perioadele Sărbătorilor sau evenimentelor speciale, tarifele standard se pot modifica. Urmăriți ofertele noastre speciale si solicitați-ne tarifele.


Sarbatori pascale la Breaza

Servicii incluse
3 nopți de cazare (4 zile)
demipensiune (mic dejun și cină)
masă festivă ( pranz si cina)
bauturile de la masele festive
gustare in noaptea de Înviere
cocktail de întâmpinare cu produse tradiționale



Servicii neincluse
transport


Descriere / Alte informatii

Vreți sa stați liniștiți intr-un loc de poveste și în același timp să cutreierați lumea?

Vreți sa serviți cele mai bune plăcinte macedonești sau sa încercați dulceața, zacusca tradițională sau de ghebe, preparate în casă de Lenuș și Stelică, gazdele dumneavoastră de la Casa Ianuș?

Atunci, vino la noi, la Breaza, să petrecem împreună Sărbătoarea Paștelui!

Pensiunea Casa Ianus dispune de 7 camere - 14 locuri și 2 apartamente în care se pot caza pâna la 4 adulți. Fiecare cameră este amenajată diferit, într-un ambient stilistic specific mai multor colțuri ale lumii, fiind decorate cu mobilier și obiecte de colecție, rodul unei pasiuni de foarte mulți ani a soților Lenuș și Stelică Ianuș, călători, căutători și colecționari care au pus la dispoziția decoratorilor cele mai frumoase piese.

Pachetul include:
• 3 nopți de cazare (4 zile)
• demipensiune (mic dejun și cină)
• masă festivă
• gustare in noaptea de Înviere
• cocktail de întâmpinare cu produse tradiționale


Vineri, 03.05.2024
Începând cu ora 12.00 suntem pregătiți să vă întâmpinăm cu plăcinte macedonenești și aperitive de casă - palincă, afinată, vișinată, după pofta fiecaruia.
Cina se servește între orele 19.00-21.00 și constă în aperitiv, fel principal, salată, desert. Bineințeles vom avea și preparate de post pentru cei care doresc.
Sâmbătă, 04.05.2024

Micul dejun se servește intre orele 8.00-10.00 cu preparate tradiționale, brânzeturi, ouă, unt, gem/dulceață, zacuscă, toate preparate în casă, ceai, cafea, lapte, cereale, fructe și legume.

Cina se servește între orele 19.00-21.00 și constă în aperitiv, fel principal, salată, desert, preparate de post pentru cei care doresc.
După slujba de Înviere, la întoarcere vă asteptăm cu oua roșii, cozonac să ciocnim un pahar de vin.
Pentru slujbă vă recomandăm Biserica ”Sf Nicolae”, monument de patrimoniu de interes național.
Duminică, 05.05.2024
Micul dejun se servește intre orele 9.00-10.30 cu preparate tradiționale, brânzeturi, ouă, unt, gem/dulceață, zacuscă, toate preparate în casă, ceai, cafea, lapte, cereale, fructe și legume
Masa festivă va începe la ora 14.00 pană târziu în noapte cu preparate specifice zilei de Paște, iar atracția serii va fi berbecul la proțap, gătit în locul special amenajat în grădina noastră superbă.
În ziua de Paște, noi vă vom servi cu palincă, afinată, visinată, vinul casei alb, roze sau roșu, cafea, apa și limonadă.
Luni, 06.05.2024
Micul dejun se servește intre orele 9.00-10.30 cu preparate tradiționale, brânzeturi, ouă, unt, gem/dulceață, zacuscă, toate preparate în casă, ceai, cafea, lapte, cereale, fructe și legume.
La ora 13.00 ne luăm la revedere cu speranța că v-am oferit o experiență unică și că ne vom revedea curând!

Prețul pachetului de servicii pentru toate cele 4 zile este 1500 lei/persoană în cameră dublă
Prețul pachetului de servicii pentru toate cele 4 zile este 2000 lei/persoană în apartament. Al 3-lea și al 4-lea adult cazați in apartament beneficiază de reduceri.
*Având în vedere că fiecare cameră este decorată într-un ambient stilistic specific mai multor țări, stilul camerei se alege/distribuie in ordinea rezervarilor ( primul venit, primul servit)

Conditii de rezervare si anulare
Avans la inscriere: 50% din contravaloarea pachetului( nereturnabil in caz de anulare cu mai putin de 30 de zile inaintea sosirii) . Disponibilitatea va fi confirmată în scris în maxim 24 de ore, iar rezervarea devine fermă la achitarea unui avans de minim 50% din contravaloarea totală a serviciilor comandate. Locurile sunt limitate, de aceea va recomandam ca avansul sa fie achitat în maxim 7 zile calendaristice de la emiterea facturii proforme, urmând ca plata integrală să fie efectuată la sosire.
In cazul in care rezervarea se efectueaza cu mai putin de 7 zile, factura proforma de avans trebuie achitată in maxim 48 ore

Extra
Copiii cu vârsta până la 6 ani cazați în cameră dublă, fară pat suplimentar beneficiază de gratuitate 100%
Pentru copii cu varsta intre 3 si 10 ani se plateste un tarif de 300 ron/sejur


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
03.May.2024 - 06.May.2024 - 1350 RON - - Rezervare
Transport : Fara transport
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Oferta din categoria:
Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #