Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Brussels >

Sejur Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire

Sejur in Brussels la Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire

Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire Hotel Novotel Brussels Centre Tour Noire
Acest hotel din cadrul lanţului hotelier Novotel este situat în districtul plin de viaţă St Catherine, la 200 de metri de staţia de metrou De Brouckere. Hotelul oferă spaţii de cazare moderne, un centru spa în incintă, facilităţi de fitness şi room service timp de 24 de ore pe zi.

Hotelul Novotel Brussels Centre Tour Noire are camere moderne şi spaţioase, dotate cu un TV LCD cu filme cu plată şi acces la internet. Acestea includ un birou cu scaun ergonomic, o maşină de ceai/cafea şi un pat king-size. Hotelul are 217 camere.

Centrul spa are o baie spa, un hamam şi facilităţi extinse de fitness.

Micul dejun este alcătuit dintr-o selecţie de preparate calde şi reci. Braseria Foodsquare are o terasă mare în aer liber şi oferă un meniu internaţional. Barul oferă o gamă largă de beri străine.

Strada comercială Rue Neuve se află la 5 minute de mers pe jos de Novotel Brussels Centre Tour Noire. Statuia Manneken Pis este situată la 10 minute de mers pe jos.


# #