Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Budapesta >

Sejur Hotel Boutique Budapest

Sejur in Budapesta la Hotel Boutique Budapest

Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest Hotel Boutique Budapest
Elegantul Boutique Hotel Budapest este situat chiar în centrul Budapestei, pe faimoasa stradă Váci, la doar câțiva pași de Dunăre. În întregul hotel este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Fiecare cameră este amenajată în stil minimalist și modern. Camerele au podea din lemn masiv, TV cu ecran plat, seif pentru laptop şi aer condiţionat. La cerere, sunt disponibile facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea.

În fiecare dimineaţă, bistroul Araz serveşte un mic dejun tip bufet cu preparate calde şi reci, iar pentru prânz şi cină oferă preparate din bucătăria mediteraneană.

Barul Atrium, cu program nonstop, are televizoare cu ecran plat şi serveşte o gamă largă de cocktailuri şi băuturi.

Boutique Hotel este situat la câțiva pași de punctul de sosire și de plecare al croazierelor pe Dunăre. Situat în zona comercială pietonală, Boutique Hotel Budapest se află la câțiva pași de multe dintre cele mai faimoase atracții din Budapesta.


# #