Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Budapesta >

Sejur Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE

Sejur in Budapesta la Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE

Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE Hotel ZENIT BUDAPEST PALACE
Hotelul Zenit Budapest Palace este situat în centrul istoric din Pesta, la 50 de metri de malul Dunării. Oferă un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională şi o zonă de wellness cu sală de fitness şi saună.

În întregul hotel este disponibil acces WiFi gratuit. De asemenea, la un cost suplimentar şi în funcţie de disponibilitate, oaspeţii pot împrumuta un dispozitiv WiFi portabil, care poate fi folosit în oraş.

Toate camerele au aer condiționat și mobilier modern. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, cutie de valori şi minibar. De asemenea, fiecare unitate de cazare are o baie privată cu duş sau cadă.

Hotelul Zenit Budapest Palace oferă opţional un bufet de mic dejun, cu bucătărie deschisă, oaspeţii putând savura omletă proaspăt preparată. În plus, sunt oferite servicii de călcătorie şi spălătorie. O parcare publică este disponibilă la un cost suplimentar.

Atracțiile majore ale orașului sunt situate în imediata apropiere a hotelului. Pe eleganta stradă comercială pietonală a oraşului, Váci utca, există numeroase cafenele şi restaurante. Piaţa Deak, unde se intersectează 3 linii de metrou (M1, M2, M3), este la aproximativ 500 de metri. Bazilica Sf. Ştefan se află la 1 km de proprietate, iar clădirea Operei de pe bulevardul Andrássy este situată la 1,5 km.


# #