Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Budapesta >

Sejur Hotel Kempinski Corvinus

Sejur in Budapesta la Hotel Kempinski Corvinus

Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus Hotel Kempinski Corvinus
Hotelul Kempinski Corvinus este localizat in centrul orasului Budapesta, langa majoritatea atractiilor (Basilica St Stephan, Dunarea, Podul cu Lanturi, Opera) si cartierul financiar.

O atmosfera relaxanta, camere luxoase ┼či restaurante elegante va asteapta la primul membru din Ungaria al Ligii Mondiale a Hotelurilor. Bucurati-va de ambianta si serviciile hotelului de lux Kempinski, experimentati ospitalitatea sa unica si asteptati-va la cele mai bune tehnologii si echipamente. De la statiile de metrou si de autobuz din apropiere puteti ajunge usor la orice punct din impresionanta capitala a Ungariei.

Hotelul Kempinski Corvinus are 366 camere, dintre care 31 de apartamente luxoase. Camerele au fost recent renovate si au fost decorate cu accente contemporane, accentul punandu-se pe confortul oaspetilor. Camerele sunt spatioase si dispun de paturi King Size, cu asternuturi moi si placute la atingere, acces Internet, birou, seif, TV cu ecran plat, baie proprie, cosmetice, uscator de par, aer conditionat.


# #