Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Budapesta >

Sejur Hotel Marmara

Sejur in Budapesta la Hotel Marmara

Hotel Marmara Hotel Marmara Hotel Marmara Hotel Marmara Hotel Marmara Hotel Marmara Hotel Marmara
Hotel Marmara îi aşteaptă pe oaspeţi în cea mai frecventată zonă a capitalei, cu o atmosferă care aminteşte de superbul Orient. Aproape de locuri importane pentru turişti (Gara de Vest, clădirea Parlamentului, malul Dunării şi Insula Margareta), unde se poate ajunge cu o plimbare comodă, este un loc ideal pentru cei care doresc să viziteze Budapesta şi fumuseţile ei pe jos.

Hotelul de patru stele oferă camere comfortabile şi elegante: şapte etaje şi 97 de camere şi apartamente stau la dispoziţia vizitatorilor, în fiecare fiind la dispoziţia lor minibar, uscător de păr, seif pentru laptop, televizor LCD (cu programe PayTV), şi acces Internet. Sunt camere pentru fumători şi nefumători, camere care se pot conecta, şi unele special amenajate pentru oaspeţii cu handicap.

Camerele Standard au paturi matrimoniale sau două paturi separate, şi au o vedere spre stradă sau spre curtea Atrium; cele în categoria Superior au mărimea de 27 metri pătraţi, sunt toate cu pat matrimonial, au balcon şi dau spre curtea Atrium.

Junior Suite este un apartament cu dormitor şi o cameră de zi unde se află o canapea care se poate deschide, pentru a fi folosită de doi oaspeţi. Ultimul etaj oferă un Queen's Suite, un apartament de 50 de metri pătraţi cu o sufragerie, cu pat matrimonial în dormitor, şi cu o cameră de zi care oferă o vedere panoramică superbă.

Pentru cei în călătorie de afaceri hotelul oferă acces Internet nelimitat, recepţie non-stop şi un colţ business; camerele din categoria Superior şi apartamentele au număr de telefon propriu.


# #