Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Calimanesti-Caciulata >

Sejur Hotel Central

Sejur in Calimanesti-Caciulata la Hotel Central

Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central Hotel Central
Localizare: Hotelul Central este amplasat în centrul stațiunii Călimănești-Căciulata, în mijlocul unui parc natural de o frumusețe deosebită. A fost construit între anii 1907-1911, în stil baroc, de către societatea Govora-Călimănești. Hotelul a fost complet renovat în anii 2011-2012. Hotelul Central se afla la câţiva paşi de Parcul Acvatic Cozia. Aeroportul Internaţional Sibiu este la 99 km.

Facilități hotel: restaurant, bar de zi, bază de tratament, piscină interioară cu apă termală, piscină exterioară cu apă termală (2 tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă), jacuzzi şi saună. Hotelul are terasă şi vedere la munţi, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Printre facilităţile disponibile la costuri suplimentare se numără masaje şi tratamente pentru mai multe afecţiuni medicale. La hotel există un centru medical. Există parcare privată.

Dotari camere: Corpul A are 81 camere duble, 6 garsoniere, 11 apartamente cu 1 dormitor, dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV prin cablu, telefon, minibar. Corpul B are o camera single și 25 camere duble dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV prin cablu, telefon, minibar. Unele camere ale hotelului Central au vedere la piscină sau la râu.


# #