Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cancun >

Sejur Hotel Sunset Marina & Yacht Club

Sejur in Cancun la Hotel Sunset Marina & Yacht Club

Hotel Sunset Marina & Yacht Club Hotel Sunset Marina & Yacht Club Hotel Sunset Marina & Yacht Club Hotel Sunset Marina & Yacht Club
Situat în zona hotelurilor din Cancun, la 3 km de centrul comercial Caracol, Sunset Marina &Yacht Club are o arhitectură în stil mediteranean și oferă o terasă la soare, piscină și tratamente spa.

Acest complex all-inclusive oferă suite cu aer condiționat, cutie de valori, aparat de cafea și TV cu ecran plat și canale prin cablu. Băile private sunt dotate cu duș și uscător de păr.

Complexul include restaurantul La Pergola, care servește preparate din bucătăria italiană, restaurantele La Vela și Grill Marina, care oferă mâncăruri internaționale, restaurantul Il Forno, care servește pizza în stil italian și un bar la piscină.

Sunset Marina Resort &Yacht Club este situat în fața lagunei Nichupte, iar supermarketul Chaac Mool se află la 13 km. Aeroportul Internațional din Cancún este situat la 30 de minute de mers cu mașina.

Vă rugăm să rețineți: complexul oferă un serviciu gratuit de transfer, pe uscat și pe apă, la anumite ore, la hotelul partener The Sunset Royal. Oaspeții de la Sunset Marina Resort & Yacht Club pot utiliza facilitățile acestui hotel situat pe plajă.


# #