Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cancun >

Sejur Hotel Viva Windham Maya

Sejur in Cancun la Hotel Viva Windham Maya

Hotel Viva Windham Maya Hotel Viva Windham Maya Hotel Viva Windham Maya Hotel Viva Windham Maya
Localizare: hotel amenajat plăcut, cu atmosferă familială, situat la câteva minute de oraşul Playa del Carmen, la 55 km de aeroport, pe plaja cu nisip.
Facilităţi: restaurante bufet şi a la carte- italian, mediterranean, mexican, snack-, pool -, lobby bar, magazine, internet. Facilităţi pentru persoanele cu handicap loco-motor.
Camere: amenajate comod şi cu bun gust, dotate cu baie, uscător de păr, TV, seif, aer condişionat, balcon sau terasă, cu vedere spre grădină. Camerele cu vedere spre mare sunt la cerere şi contra cost.
Masă: all inclusive: mic dejun, prânz şi cină în bufet, de trei ori pe săptămână cină într-un restaurant a la carte, la alegere - pe baza rezervării prealabile, snack-uri, băuturile locale alcoolice şi nonalcoolice- în perioadele si locurile indicate de hotel.
Sport şi agrement: piscine, terasă de plajă cu umbrele, şezlonguri şi prosoape gratis la piscină şi pe plajă, jacuzzi, sporturi nautice (surf, canoe, snorkelling), tenis, fitnes, Renova Spa, saună, masaj, volei pe plajă, centru de scufundări, tenis de masă, boccia, sah de grădină, aerobic, terenuri de golf în apropiere, programe de animaţie, miniclub, seara programe show, dicotecă. Clienţii hotelului pot beneficia şi de facilităţile hotelului Viva Windham Azteca.
Observaţii: hotel cu atmosferă familială, situat într-o grădină frumoasă, cu servicii de calitate.


# #