Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cape Town >

Sejur Hotel Cresta Grande Cape Town

Sejur in Cape Town la Hotel Cresta Grande Cape Town

Hotel Cresta Grande Cape Town Hotel Cresta Grande Cape Town Hotel Cresta Grande Cape Town
Situat la doar 5 km de malul V&A Waterfront, acest hotel din Cape Town oferă vedere panoramică la Muntele Table și la stadionul Cape Town. Hotelul Cresta Grande - Cape Town, de 4 stele, oferă o piscină în aer liber și o terasă.

Decorate cu texturi și culori africane bogate, camerele cu aer condiționat au TV cu ecran plat de 32 inch și minibar. Băile spațioase includ atât duș, cât și căzi.

Dimineața poate fi savurat un mic dejun englezesc sau continental complet. Restaurantul Hotelului Cresta Grande servește preparate din bucătăria internațională și locală, inclusiv pește, calamari, fripturi, cotlete și creveți. La barul la modă sunt oferite băuturi spirtoase fine și cocktailuri.

La etajele 17 și 18 se află o zonă de sală de sport, saună și baie de aburi, cu vedere fabuloasă la Muntele Table. Oaspeții pot folosi o bandă de alergare, o bicicletă, un aparat de greutăți și o gamă largă de greutăți libere.

Cresta Grande - Cape Town se află la 13 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Cape Town și la 5 km de portul Table Bay.
# #