Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cape Town >

Sejur Hotel The Sanctuary Guest House Estate

Sejur in Cape Town la Hotel The Sanctuary Guest House Estate

Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate Hotel The Sanctuary Guest House Estate
Situat la doar 300 de metri de plaja Milnerton, Sanctuary Guest House Estate are o piscină în aer liber și o zonă de lounge comună cu șemineu. Wi-Fi gratuit este disponibil în zonele de recepție/lounge/bar - precum și în majoritatea căsuțelor pentru oaspeți.

Camerele sunt dotate cu TV, mini-frigider și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Majoritatea camerelor includ și un patio cu scaune în aer liber. Băile private sunt dotate cu uscător de păr.

Toate camerele sunt deservite zilnic. Oaspeții se pot relaxa lângă piscina din grădină sau în lounge. Un mic dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață în zona de luat masa.

Sanctuary este situat la numai 100 de metri de stația de autobuz Myciti și la 200 de metri de terenul de golf Milnerton. V&A Waterfront este la 8 km, iar Aeroportul Internațional Cape Town este la 20 km de pensiune.

Familiile apreciază în mod deosebit această locație. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur cu copiii.
# #