Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cappadokya >

Sejur Hotel Elika Cave Suites

Sejur in Cappadokya la Hotel Elika Cave Suites

Hotel Elika Cave Suites Hotel Elika Cave Suites Hotel Elika Cave Suites
Situat în Ortahisar, Elika Cave Suites oferă unități de cazare decorate cu bun gust, amenajate în peșteri istorice restaurate. Toate camerele oferă vedere la Cappadocia. Accesul la internet WiFi este gratuit.

Camerele de la Elika Cave Suites au încălzire prin pardoseală, TV HD LED și aparat de Nespresso. Unele camere sunt prevăzute cu șemineu. Anumite camere au terasă privată sau patio.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun bogat, care include gustări regionale și internaționale, servit la Restaurantul No:10. Pentru mesele de prânz și cină, restaurantul oferă un meniu à la carte cu preparate regionale și internaționale. De asemenea, oaspeții se pot bucura de o varietate de băuturi și gustări ușoare la Teras Manzara, cu vedere la Cappadocia.

Elika Cave Suites are recepție și room service, cu program nonstop. De asemenea, se oferă ziare gratuite. La cerere, este disponibil și un serviciu de concierge gratuit.

Goreme Open Air Park este la 3,5 km de Elika Cave Suites. Proprietatea se află la 16 km de Avanos, la 4 km de Urgup și la 60 km de Aeroportul Kayseri Erkilet.


# #