Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Corfu >

Sejur Hotel Olympion Village Studios & Apartments

Sejur in Insula Corfu la Hotel Olympion Village Studios & Apartments

Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments Hotel Olympion Village Studios & Apartments
Localizare : Hotelul "OLYMPION VILLAGE" este situat in Kavos, in sudul insulei Corfu, la o distanta de 40 de km de aeroport si 4 km de portul Lefkimmi, care face legatura insulei cu Igoumanitsa la 1 ora distanta. Hotelul ofera posibilitatea de a petrece o vacanta fara griji si relaxanta si in acelasi timp este situat ideal pentru a putea vizita frumoasele plaje inca neexploatate cat si tarmul principal si insula Paxos.Inspiarat din Grecia Antica, am dat un nume firecarei camere din hotel, precum: Zeus, Ira, Artemis, Dionysos, Appolo, etc. ca si la stramosii nostrii principalul nostru obiectiv este ospitalitatea.

Structura de cazare: Hotelul este compus din 44 de studiouri, 14 apartamente, 7 maisonette, fiecare avand in dotare : kichenette, baie proprie, uscator de par, balcon, tv, ac, seif, telefon.

Facilitati: receptie- 24 de ore, exchange, rent a rcar, fax, magazine cu suveniruri, baby sitting, spalatorie, gradina, doctor.

Activitati: teren de tenis, piscina pentru adulti si pentru copii, sala de jocuri, ciclism, echitatie, internet, parcare.# #