Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Costa Blanca >

Sejur Hotel Sun Palace Albir & Spa

Sejur in Costa Blanca la Hotel Sun Palace Albir & Spa

Hotel Sun Palace Albir & Spa Hotel Sun Palace Albir & Spa Hotel Sun Palace Albir & Spa
Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Acest hotel elegant, situat între stațiunile Benidorm și Altea se află la 600 de metri de plaja Alfaz Albir și pune la dispoziție o piscină sezonieră în aer liber. Proprietatea oferă vedere la Marea Mediterană și la munți.

Camerele Hotelului Sun Palace Albir & Spa sunt spațioase și beneficiază de un balcon mobilat. Acestea includ TV prin satelit, aer condiționat și o baie privată cu uscător de păr. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Hotelul pune la dispoziție o zonă spa cu saună, cadă cu hidromasaj și baie turcească. Include o piscină interioară și un centru de fitness. Proprietatea oferă un serviciu de transfer la/de la plajă, disponibil din oră în oră.

În timpul lunilor de vară există un bar la piscină, iar oaspeții pot savura băuturi la Rick’s Café, local cunoscut pentru cocktailurile mojito care se prepară acolo. Terasa pentru relaxare beneficiază de vedere spectaculoasă.

Recepția cu program nonstop poate pune la dispoziție un serviciu de închiriere de autoturisme și un serviciu de schimb valutar. De asemenea, oaspeții pot beneficia de o reducere de până la 40% la prețul biletelor de intrare la o serie de parcuri tematice. În munții Sierra Helada din apropiere există trasee minunate de drumeții.


# #