Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Costa Brava >

Sejur Hotel Evenia Olympic Resort

Sejur in Costa Brava la Hotel Evenia Olympic Resort

Hotel Evenia Olympic Resort Hotel Evenia Olympic Resort Hotel Evenia Olympic Resort Hotel Evenia Olympic Resort Hotel Evenia Olympic Resort Hotel Evenia Olympic Resort
Avand o suprafata de 30.000 m2 complexul este alcatuiat din cele mai frumosae gradini din zona si este unic dim imprejurimi.

Complexul este alcatuir din 4 hoteluri: Eveni Olympic Palace, Evenia Olympic Suites, Evenia Olympic Garden, Evenia Olympic Centre, toate de 4* plus 3 terenuri de tenis, 6 pescine,si un SPA complet dotat pentru relaxrea oaspetilor.

Evenia Olympic Resort contine deasemenea mai multe tipuri de restaurante unde se serveste o combinatie de mancare traditionala spaniola.Toate restaurantele au bufet.

Pe de alta parte oaspetii se pot relaxa in numeroasele baruri, localizate in diferitele puncte ale complexului, ca de exemplu: Hall Bar, in piscina, Snack Bar si Disco. Pe langa cele 6 piscine este amplasata si zona solarium, inconjurata de palmieri.

Deasemenea complexul este locul ideal si pentru copii, deoarce este dotat cun un MINICLUB, unde copiii pot participa la programe de animatie.
Pe langa aceste facilitati complexul dispune si de Olympic Sport Club: avand centru fitness cu programe de body bulding, aerobic, cardio, squash.


# #