Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Costa Del Sol >

Sejur Hotel First Flatotel

Sejur in Costa Del Sol la Hotel First Flatotel

Hotel First Flatotel Hotel First Flatotel Hotel First Flatotel
Una dintre alegerile noastre de top din Benalmádena. Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Flatotel se află lângă terenul de golf Torrequebrada, la doar 20 de metri de plaja Yucas din Benalmádena. Acesta are o piscină în aer liber cu bar, un snack bar cu bufet și o sală de fitness.

Apartamentele și studiourile de la Flatotel International au aer condiționat şi balcon privat cu vedere la Marea Mediterană. Dormitorul are baie privată. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Proprietatea are o sală de jocuri și un restaurant. Personalul poate ajuta oaspeţii cu servicii de închiriere de biciclete şi maşini, precum și transferuri la/de la aeroport. Oaspeții au la dispoziție și o spălătorie. Portul de agrement Puerto se află la 2 km de proprietate şi oferă oportunităţi pentru diverse sporturi nautice.

Flatotel Benalmádena pune la dispoziţia locuri de parcare, iar în apropiere se poate găsi și o parcare publică gratuită. Proprietatea se află la aproximativ 20 km de centrul oraşului Málaga şi la 12 km de aeroport. În fața proprietății există o stație de autobuz, unde autobuzele opresc la fiecare 15 minute.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Benalmádena! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


# #