Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Creta-Heraklion >

Sejur Hotel KRITI BEACH HOTEL

Sejur in Creta-Heraklion la Hotel KRITI BEACH HOTEL

Hotel KRITI BEACH HOTEL Hotel KRITI BEACH HOTEL Hotel KRITI BEACH HOTEL
Hotelul Kriti Beach se află pe o plajă cu steag albastru din Rethimnon, la 5 minute de mers pe jos de portul veneţian. Oferă o piscină încălzită, o saună şi o baie de aburi, iar dimineaţa oaspeţii pot savura un mic dejun grecesc certificat.

Toate camerele elegante ale hotelului Kriti Beach au aer condiţionat şi un balcon privat cu vedere la mare sau la munte. Tariful camerelor include micul dejun grecesc. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită. La sosire oaspeţii primesc o sticlă de vin.

Opţiunile de agrement includ o piscină cu apă dulce cu umbrele şi şezlonguri gratuite, precum şi facilităţi de sporturi nautice. De asemenea, există un lounge comun cu TV şi un internet café. Oaspeţii mai activi au la dispoziţie un centru de fitness echipat complet.

Snack barul de lângă piscină serveşte o varietate de specialităţi greceşti şi mediteraneene pe tot parcursul zilei, iar oaspeţii se pot bucura şi de specialităţi unice la restaurantul à la carte Chimera pentru cină. Micul dejun include miere de cimbrişor, supe şi plăcinte tradiţionale, delicatese din carne din surse locale şi băuturi din plante.


# #