Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Creta-Heraklion >

Sejur Hotel Blue Sea Beach Affiliated By Melia

Sejur in Creta-Heraklion la Hotel Blue Sea Beach Affiliated By Melia

Hotel Blue Sea Beach Affiliated By Melia Hotel Blue Sea Beach Affiliated By Melia Hotel Blue Sea Beach Affiliated By Melia
Complexul Blue Sea Beach Hotel de 5 stele se află la malul mării în renumita stațiune Stalis și pune la dispoziție 2 restaurante și un centru spa cu piscină interioară. Camerele au balcon mobilat, oferind vedere la mare sau la grădinile exotice ale proprietății.

De asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și frigider. La sosire, oaspeții sunt întâmpinați cu o sticlă de vin, fructe și apă din partea casei. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice.

Centrul spa include sală de fitness, camere de masaj, saună și baie de aburi. Pe plaja Stalis sunt disponibile sporturi de apă.

Restaurantul principal servește bufete generoase de mic dejun, prânz și cină, inclusiv specialități cretane. Restaurantul à la carte al complexului oferă mâncăruri mediteraneene, dar și meniuri dietetice și vegetariene.

Blue Sea Beach Hotel oferă un program zilnic de animație pentru oaspeții mai tineri. Copiii au la dispoziție o minipiscină, dar și o piscină cu apă dulce.

Aeroportul Internațional Heraklion este situat la 32 km, iar portul, la 33 km. Parcarea proprietății este gratuită.


# #