Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Creta-Heraklion >

Sejur Hotel Thalia Deco City & Beach

Sejur in Creta-Heraklion la Hotel Thalia Deco City & Beach

Hotel Thalia Deco City & Beach Hotel Thalia Deco City & Beach Hotel Thalia Deco City & Beach
Hotelul Thalia deco City & Beach se află în partea de est a oraşului Hersonissos, la 500 de metri de centrul acestuia, la 100 de metri de mare şi la doar 10 minute de mers pe jos de satele pitoreşti Koutouloufari şi Piscopiano, precum şi de centrul vechi din Hersonissos.

Hotelul oferă camere cu aer condiționat gratuit, WiFi, ferestre izolate fonic, draperii opace, TV cu ecran plat de 32-43 inch cu canale prin satelit, telefon cu linie directă, radio, frigider, uscător de păr, baie privată și balcon cu vedere la stradă, la mare sau la munte.

Oaspeții de la Hotelul Thalia deco City & Beach pot utiliza facilitățile de golf de la clubul partener Creta, la un tarif special. În plus, hotelul are o sală de fitness mare, disponibilă gratuit și servicii de masaj.

Piscina cu apă dulce de la Hotelul Thalia deco City & Beach are o terasă, cu șezlonguri, umbrele de soare, WiFi gratuit și un bar la piscină care servește răcoritoare.

Oaspeții se pot relaxa în holul cu aer condiționat, pot lucra la biroul de afaceri, accesibil gratuit sau se pot distra uitându-se la programele TV prin satelit. De asemenea, există WiFi rapid gratuit, disponibil în întregul hotel, precum și o bibliotecă.

Restaurantul, barul și holul au o terasă exterioară însorită, potrivită pentru a lua micul dejun sau cina, precum și pentru a vă relaxa cu un cocktail.

Personalul de la recepţia cu program non-stop poate ajuta oaspeții cu diferite informații, servicii de taxi, cutie de valori, spălătorie și altele.


# #