Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Creta >

Sejur Hotel Stone Village

Sejur in Insula Creta la Hotel Stone Village

Hotel Stone Village Hotel Stone Village Hotel Stone Village Hotel Stone Village
Acest complex în stilul unui sat se află în localitatea Bali, la 700 m de plajă. Oferă apartamente în regim self-catering, 3 piscine, o saună și o mică distilerie proprie de rachiu.

Apartamentele Hotelului Stone Village sunt decorate tradiţional și au mobilier din lemn de culoare închisă şi pereţi din piatră. Includ şemineu, bucătărie complet utilată şi zonă de luat masa. Toate oferă aer condiţionat, TV şi acces Wi-Fi. Balcoanele au vedere la munţii Talaia.

Hotelul Stone Village Apartments pune la dispoziție piscine cu șezlonguri gratuite. Lângă una dintre piscine se găsește un bar, care serveşte băuturi înviorătoare şi gustări.

Restaurantul oferă mâncăruri cretane tradiţionale, preparate cu ingrediente de la ferma proprie a Hotelului Stone Village. În complex se găsește şi un teasc de struguri tradiţional. Micul dejun continental este servit în fiecare dimineață.

Localitatea Bali este situată în centrul Cretei, oferind o locație ideală pentru explorarea întregii insule. Oraşul Rethymno se află la 35 km de Hotelul Stone Village Apartments. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.


# #