Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Cristian >

Sejur Hotel Vila Ambient

Sejur in Cristian la Hotel Vila Ambient

Hotel Vila Ambient Hotel Vila Ambient Hotel Vila Ambient Hotel Vila Ambient
Vila Ambient 5* este amplasată în comuna Cristian, pe strada Griviței, nr. 9, într-o zonă montană liniștită și deosebit de frumoasă, la poalele Munților Bucegi și la 9 kilometri de municipiul Brașov. Comuna Cristian a luat ființă în secolul al XIII-lea, întemeiată de coloniștii germani. Localitatea liniștită și frumoasă te întâmpină cu străduțe înguste, case tradiționale săsești și cu oameni harnici și ospitalieri. Vila Ambient dispune de curte și grădină (250 mp) frumos aranjată cu flori, arbori și mobilier de exterior.

Vila Ambient este construită pe 3 nivele, etajele fiind destinate celor 6 dormitoare matrimoniale elegante și dotate excelent. Fiecare cameră dispune de: paturi king-size, baie proprie cu uscător de păr, televizor LCD și cablu TV, Internet wireless. Oaspeții pot beneficia, contra-cost, de: catering, baby-sitters, rent a car, spălătorie.

La parterul vilei Amient este situată o bucătărie complet utilată cu aparatură modernă (aragaz, plită, cuptor cu microunde, frigider, congelator, filtru de cafea, prăjitor de pâine etc), o sală de mese/ petrecere/ dans, șemineu, televizor și DVD. Sala de mese și livingul dispun de un sistem audio 5.1 Tot la parter sunt: piscină interioară încălzită și sistem audio 4.0, saună, jacuzzi. La primul etaj este o zonă amenajată pentru tenis de masă, biliard, bar, televizor.

În grădina vilei Ambient este amplasat un grill pe cărbuni pentru prepararea unor grătare apetisante.

Vila Ambient este ideală pentru grupuri de până la 12 persoane ce doresc să petreacă un sejur împreună, într-o zonă deosebit de frumoasă și de ofertantă pentru petrecerea timpului liber.

Vila Ambient poate fi locul de pornire în drumeții montane, plimbări cu ATV-urile sau bicicletele închiriate de la pensiune, excursii în împrejurimi unde se pot vizita: Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Castelul Peleș, Biserici săsești fortificate, pârtii de schi.# #