Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dead Sea (jordan) >

Sejur Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort

Sejur in Dead Sea (jordan) la Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort

Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort Hotel Crowne Plaza Dead Sea Resort
Oferind o promenadă de-a lungul coastei Mării Moarte, Crowne Plaza Jordan Dead Sea Resort & Spa are o piscină în aer liber, o sală de fitness şi un restaurant. Locul Botezului se află la 20 de minute de mers cu maşina.

Hotelul asigură camere moderne, cu TV cu ecran plat, minibar şi baie privată. Fiecare cameră include un balcon cu vedere la grădini sau la Marea Moartă.

Puteţi lua masa la oricare dintre restaurantele hotelului Crowne Plaza Jordan, cu meniuri à la carte. Vă puteţi bucura de bufete pentru mic dejun, prânz şi cină. Este disponibil şi room service. Barul serveşte diverse băuturi.

Puteţi face o baie în piscina în aer liber sau vă puteţi antrena în sala de fitness. La un cost suplimentar, vă puteţi bucura de un masaj la centrul spa şi wellness.

Muntele Nebo este la 25 de minute de mers cu maşina de Crowne Plaza Jordan, iar Hammamat Maeen este la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional Regina Alia se află la 45 de minute de mers cu maşina. Există parcare cu valet gratuită.


# #