Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Barceló Residences Dubai Marina

Sejur in Dubai la Hotel Barceló Residences Dubai Marina

Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina Hotel Barceló Residences Dubai Marina
Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat în Dubai, la 700 de metri de centrul comercial Dubai Marina, Barceló Residences Dubai Marina oferă unităţi de cazare cu WiFi gratuit şi acces la o cadă cu hidromasaj şi la o sală de fitness. Oaspeții au la dispoziție o cadă cu hidromasaj.

Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat, canapea, birou și maşină de spălat. Unele unităţi includ o bucătărie cu un cuptor şi cuptor cu microunde.

Oaspeții de la Barceló Residences Dubai Marina au la dispoziție un mic dejun continental sau tip bufet.

Barceló Residences Dubai Marina are piscină în aer liber.

Proprietatea oferă închirieri de biciclete.

Walk at JBR se află la 1,2 km de Barceló Residences Dubai Marina. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Al Maktoum, situat la 22 km de proprietate.


# #