Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Dusit Residence Dubai Marina

Sejur in Dubai la Hotel Dusit Residence Dubai Marina

Hotel Dusit Residence Dubai Marina Hotel Dusit Residence Dubai Marina Hotel Dusit Residence Dubai Marina Hotel Dusit Residence Dubai Marina
Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Dusit Residence se înalță literalmente deasupra cartierului Dubai Marina, oferind apartamente mari în sistem self-catering, cu balcon privat şi vedere la Golful Persic. Serviciile includ WiFi gratuit, sală de gimnastică și un restaurant rafinat.

Camerele de la Dusit Residence Dubai Marina sunt decorate cu mobilier de designer şi au ferestre din podea până în tavan. Includ o bucătărie complet utilată, cu maşină de spălat vase, plită încorporată și ustensile de gătit. La cerere, o zonă de relaxare este dotată cu canapele confortabile în jurul unui TV cu DVD player.

Restaurantul 32 Marina Street Kitchen oferă o combinaţie de preparate asiatice și occidentale, atât la micul dejun, cât și la cină. Fusion Lounge are o terasă cu vedere la portul de agrement Dubai Marina, servind o selecție largă de aperitive, cocktailuri fără alcool și ceaiuri.

Hotelul oferă zilnic un serviciu gratuit de transfer la plajă, la Palm Jumeirah și la centrul comercial Mall of Emirates. Există parcare privată gratuită.

Dubai Marina este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plajă, relaxare și gastronomie.Oferta de Paste in Dubai! Sejur 7 nopti, plecare din Cluj Napoca (OR) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
21.Apr.2022 28.Apr.2022 - 1244 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 03.12.2021
detalii oferta

Oferta speciala Revelion in Dubai -Zbor din Cluj Napoca (V.A) - 7 nopti detalii despre agentia Z Tour
Perioada Pret/sejur/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla + RON    
29.Dec.2021 05.Jan.2022 - 1719 - -
Transport: Avion
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / sejur / persoana / cu Mic dejun inclus
Data ultimului update: 12.10.2021
detalii oferta
# #