Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Golden Tulip Al Barsha

Sejur in Dubai la Hotel Golden Tulip Al Barsha

Hotel Golden Tulip Al Barsha Hotel Golden Tulip Al Barsha Hotel Golden Tulip Al Barsha Hotel Golden Tulip Al Barsha Hotel Golden Tulip Al Barsha Hotel Golden Tulip Al Barsha
Localizare: Hotelul Golden Tulip Al Barsha este situat in zona de cumparaturi din orasul Dubai, la cateva minute de Dubai Internet City, Mall of Emirates, Knowledge Village si Palm Jumeirah. Chiar in spatele hotelului se afla statia de metrou SharafDG, un mijloc de transport potrivit pentru a ajunge in cele mai importante zone de atractie ale orasului Dubai.

Facilitati hotel: Hotelul Golden Tulip Al Barsha ofera urmatoarele facilitati: receptie, sala de fitness, sauna, restaurant, piscina exterioara pe acoperis, parcare, magazine in interiorul hotelului, lift si sali de conferinte. Hotelul detine un bar si un restaurant deschis non stop. Pentru masa de pranz si cina, restaurantul ofera un meniu a la carte cu preparate din bucataria internationala.

Dotari camere: Printre dotarile camerelor hotelului Golden Tulip Al Barsha regasim: aer conditionat, telefon, televiziune prin cablu, conexiune la internet, seif si uscatoare de par.


# #