Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel JA OCEAN VIEW HOTEL

Sejur in Dubai la Hotel JA OCEAN VIEW HOTEL

Hotel JA OCEAN VIEW HOTEL Hotel JA OCEAN VIEW HOTEL Hotel JA OCEAN VIEW HOTEL
Situat pe renumita The Walk, în Jumeirah Beach Residence, la doar câțiva pași de plaja Jumeirah, oferă facilități nesfârșite de cumpărături, luat masa și de agrement. Hotelul JA Ocean View este situat ideal pentru călătorii atât în interes de afaceri, cât și de plăcere și are vedere pitorească la Golful Persic, 6 restaurante și baruri, o piscină infinită și acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.

Toate camerele și suitele Hotelului JA Ocean View au vedere la mare și balcon privat. În plus, camerele și suitele Club oferă beneficii, gustări și acces gratuit la Coral Lounge, care se află la etajul 24. Într-o cameră pot fi cazați cel mult 2 adulți și 2 copii, dar există și camere de familie mai mari.

La Caffé Via oaspeții pot savura ceai, cafea și gustări ușoare, iar la braseria modernă Le Rivage aceștia pot avea mese tip bufet cu preparate gourmet și nopți tematice. The Deck, care se află lângă piscină oferă cocktailuri și gustări ușoare pe parcursul zilei. Noaptea, acesta se transformă în Sehr Al Bahar, un local arăbesc cu narghilele și spectacole de dans din buric, unde se poate lua cina. Girders este un bar sportiv apreciat, iar Girders Garden se află alături, în aer liber. Printre opțiuni se numără, de asemenea, restaurantul Tribeca și un lounge de seară de tip penthouse.

Oaspeții se pot relaxa în piscina în aer liber sau pot lua prosoape proaspete în drumul spre plaja publică. În timpul săptămânii oaspeții pot beneficia și de serviciul de transfer gratuit la plaja privată a complexului din cadrul JA Jebel Ali Golf Resort. Copiii au la dispoziție o zonă de joacă și o piscină pentru copii.

Sala de sport este bine dotată, iar la un cost suplimentar oaspeții pot încerca și antrenamentul SpeedFlex. Calm Spa & Salon pune la dispoziție masaje și alte tratamente, la un cost suplimentar, iar clubul de sănătate oferă acces la saună, la cada cu hidromasaj și la baia de aburi.

Oaspeții au la dispoziție un serviciu de transfer gratuit la centrele comerciale și la punctele de atracție turistică, precum și o parcare cu valet gratuită. Biroul de turism al hotelului poate organiza excursii în împrejurimi. La centrele comerciale Dubai Marina Mall și Ibn Battuta Mall și la Clubul de golf Emirates se ajunge cu mașina de la Hotelul JA Ocean View în 10 minute. La Legoland și la alte parcuri tematice se poate ajunge în 25 de minute. Atât aeroportul internațional Dubai, cât și aeroportul internațional Al Maktoum se află la 30 de minute cu mașina.

Jumeirah Beach Residence este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje, relaxare și gastronomie.


# #