Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Manzil Downtown Dubai

Sejur in Dubai la Hotel Manzil Downtown Dubai

Hotel Manzil Downtown Dubai Hotel Manzil Downtown Dubai Hotel Manzil Downtown Dubai Hotel Manzil Downtown Dubai
Hotelul Manzil Downtown, de 4 stele, este situat la 10 minute de mers pe jos Dubai Mall şi îmbină arhitectura tradițională arabă cu elemente moderne. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină cu şezlonguri.

Toate camerele au TV LCD prin satelit montat pe perete, apă îmbuteliată gratuită şi facilităţi de cafea/ceai gratuite. Băile includ halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite, iar hotelul asigură room service nonstop.

Restaurantele de la Manzil Downtown servesc preparate din bucătăria mediteraneană, arabă și franceză. Dacă vremea este frumoasă, oaspeţii pot lua masa în aer liber, în curtea centrală amenajată în stil arăbesc.

Manzil Downtown are un centru de fitness cu dotări ultramoderne și un centru de afaceri. Serviciul de concierge poate organiza safariuri în deșert.

Plaja Jumeirah este la 15 km de hotel. Aeroportul Dubai este la 20 de minute de mers cu maşina. Souk Al Manzil este chiar lângă hotel. Hotelul oferă parcare gratuită.

Downtown Dubai este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de magazine de îmbrăcăminte, cumpărături de mărci de lux și gastronomie.


# #