Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront

Sejur in Dubai la Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront

Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront Hotel Radisson Blu , Dubai Waterfront
Radisson Blu Hotel se mândrește cu o locație excelentă, în apropiere de Canalul Dubai din Business Bay. Există o piscină în aer liber și un centru de fitness la proprietate. Oaspeții se pot bucura de Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate.
Acesta oferă 432 de camere, inclusiv camere de familie și apartamente cu vederi fantastice. Fiecare cameră de la acest hotel este dotată cu aer condiționat și este dotată cu TV cu ecran plat. Unele camere au o zonă de relaxare unde vă puteți relaxa. Veți găsi un ceainic în cameră. Toate camerele au o baie privată dotată cu o cadă. Printre dotări se numără halate de baie și papuci.
Proprietatea oferă o gamă largă de puncte de vânzare, în total 8 baruri și restaurante, printre care se numără Fire Lake Cocktail Bar și Grill, Larder, Makar Scottish bar, clubul Gotha, barul stil NYC Loft.
Pentru oaspeții de afaceri există 11 săli de întâlnire care acoperă peste 1150 mp, toate cu lumină naturală de zi.
Oaspeții se pot bucura de piscină și terasă cu vedere la Canalul Dubai, piscină și club pentru copii, spa, sală de gimnastică, saloane și magazine de cadouri.

Radisson Blu Hotel este în imediata apropiere a Dubai International Financial Centre, Dubai World Trade Center și la numai 15 km de Aeroportul Internațional Dubai. La hotel este disponibilă o parcare gratuită.


# #