Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubai >

Sejur Hotel Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence Jbr

Sejur in Dubai la Hotel Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence Jbr

Hotel Ramada Plaza  Jumeirah Beach Residence Jbr Hotel Ramada Plaza  Jumeirah Beach Residence Jbr Hotel Ramada Plaza  Jumeirah Beach Residence Jbr Hotel Ramada Plaza  Jumeirah Beach Residence Jbr Hotel Ramada Plaza  Jumeirah Beach Residence Jbr
Situat ideal între The Walk și Dubai Marina din Jumeirah Beach Residence, Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence oferă unități de cazare moderne, cu vedere la plaza. Hotelul are sală de sport și piscină în aer liber.

Unitățile de cazare de lux ale hotelului au fereastră mare din podea până în tavan. Fiecare suită oferă living mare, cu zonă de luat masa și un TV cu ecran plat. Bucătăria include ustensile de bucătărie, cuptor cu microunde și cuptor.

Fogueira Restaurant & Lounge servește o selecție de mâncăruri din 15 feluri de carne și are shisha lounge, cu vedere superbă la Palm Jumeirah și Dubai Marina. Restaurantul și Barul premiat Speakeasy oferă gustări și o gamă de băuturi.

Hotelul Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence este la 10 minute de mers cu mașina de Mall of the Emirates. Aeroportul Internațional Dubai se află la 30 de minute de mers cu mașina. Camerele oferă Wi-Fi gratuit.


# #