Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dunavatu >

Sejur Hotel La Lipoveanu

Sejur in Dunavatu la Hotel La Lipoveanu

Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu Hotel La Lipoveanu
Bine ati venit !
Daca va ganditi sa cautati un loc linistit pentru vacanta in aceasta perioada, ati ajuns unde trebuie. Pensiunea La Lipoveanu din Dunavatul de Jos – in Delta Dunarii, va ofera cazare si masa, la cele mai mici preturi din zona si in conditii de lux. A sosit momentul sa va relaxati dupa un an de munca, sa cunoasteti oameni noi si sa incercati bucataria traditionala de peste din Delta.

Va oferim cazare si masa la preturi mici si intr-o ambianta placuta. In plus, o sa aveti parte numai de mancare delicioasa, cea de peste marin fiind baza preparatelor pensiunii noastre.

Pensiunea noastra se afla in localitatea Dunavatul de Jos, la 46 de km de Tulcea, in Delta Dunarii. Construita anul acesta ( 2012 ), si inaugurata pe 15 Septembrie, pensiunea “La Lipoveanu” dispune de 10 camere duble echipate elegant, in care sa puteti sa va petreceti sejurul dumneavoastra, in confortul si ospitalitatea unei pensiuni de 3 stele. In aceasta locatie minunata pentru relaxare si odihna, puteti veni oricand in vacante, sejururi de business, la pescuit, pentru focuri de tabara, pentru fotografii, sau pentru plimbari cu barca si salupa prin Delta Dunarii.

Pensiunea are o atmosfera calda si relaxanta, in care sa va petreceri vacanta in liniste si siguranta. Locatia este imprejmuita. In spatele pensiunii, la 200 de metri, se afla padurea de la Dunavatul de Jos. Iar la 300 de metri un canal al Deltei. Pe acest canal se poate ajunge in orice colt din Delta Dunarii cu ajutorul barcilor sau salupelor noastre.

Localitatea Dunavatul de Jos este ultima localitate spre Delta Dunarii, in care se poate ajunge numai pe uscat. Drumul este foarte bun, iar din Tulcea pana la pensiunea noastra din Dunavatul de Jos, veti ajunge in aproximativ o jumatate de ora. Fata de celelalte locatii din Delta Dunarii, La Lipoveanu se poate ajunge pe uscat, cu masina sau alte mijloace de transport, fara a mai fi nevoie sa folositi trasportul pe apa.

Cele mai vizitate zone din Delta Dunarii, pe barca sau salupa sunt: Sulina, Iesirile la Marea Neagra, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Iesirea la Lacul Razelm, pe langa alte zeci de zone placute.

Ca veniti singur sau insotit de inca o persoana apropiata, veti fi nevoiti sa rezervati doar o singura camera La Lipoveanu.

Daca va place Delta Dunarii, lux la pret mic, sa mancati preparate gustoase din peste, sa va faceti prieteni noi, aerul curat, pescuitul, plimbarile cu barca, sau fotografiatul naturii, va asteptam cu mare drag La Lipoveanu
Nu se accepta mancare si bautura din exteriorul pensiunii, multumim pentru intelegere.


# #