Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Estoril >

Sejur Hotel Clube Do Lago

Sejur in Estoril la Hotel Clube Do Lago

Hotel Clube Do Lago Hotel Clube Do Lago Hotel Clube Do Lago
Localizare: oferind apartamente spaţioase cu o chicinetă, Clube do Lago are o aşezare liniştită pe o colină, mai sus de Estoril. Acesta oferă o piscină în aer liber, amplasată în grădini luxuriante şi un centru SPA cu piscină interioară şi saună.

La 10 minute de mers pe jos de hotel se află gara Monte Estoril, de unde puteţi ajunge cu trenul la Lisabona. Oraşul Cascais este la 2 km distanţă, iar oraşul Sintra, protejat de UNESCO, este la 11 km distanţă. La hotel se oferă parcare privată.

Facilitati cazare: apartamentele sunt spaţioase şi detin chicinetă utilată, cu un cuptor cu microunde, frigider şi aparat de ceai/cafea. Camerele au o masă şi o zonă de relaxare cu televizor, telefon si seif. Cele mai multe apartamente au un balcon privat.

Facilitati hotel: restaurant, unde sunt servite meniuri fixe. Pentru mese uşoare sau băuturi, oaspeţii au la dispoziţie un snack-bar şi un local cu autoservire. De asemenea hotelul ofera centru fitness, cada cu hidromasaj, masaj, teren de tenis. Iubitorii de cultură pot vizita Muzeul Regional Portughez al Muzicii, aflat la 2 minute de mers pe jos.# #