Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Fundata >

Sejur Hotel La Vulturi

Sejur in Fundata la Hotel La Vulturi

Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi Hotel La Vulturi
La Vulturi este "un cuib" la inaltime, situat la arox. 1300 m altitudine in localitatea Fundata, la numai 20 km de Castelul Bran. Este pozitionat pe un deal cu panorama catre Muntii Piatra Craiului si este recomandat doar pentru cei cu aspiratii inalte si pentru cei care iubesc natura si linistea. Locul este unul retras, este intim si este invecinat doar cu natura. Aici este locatia perfecta ca sa te relaxezi. Avem o constructie impunatoare, cu geamuri multe pentru a putea observa spectacolul naturii de dimineata si pana seara tarziu. Camerele sunt mari, luminoase iar livingul este generos. Pentru micii "Vulturasi" am creat un loc de joaca in copac...un mic cuibusor cu diverse jocuri si jucarii. Pentru "Vulturii" mai mari exista un ciuber de lemn cu apa calda ( 32-40 grade ) pe care il puteti utiliza indiferent de anotimp.

Blazonul ne obliga sa avem mereu standarde ridicate, astfel incat sa va bucurati de acest loc minunat si sa beneficiati de cele mai bune servicii de cazare si masa. Pregatim un mic dejun foarte bogat cu produse proaspete, atent alese si diversificate. Prinzul si cina il stabilim impreuna, doar la cerere. Vom gati dupa dorinta fiecaruia doar cu produsele noastre pentru care avem garantia calitatii , motiv pentru care nu acordam acces la bucatarie si nu acceptam servicii de depozitare hrana sau servicii de masa in regim propriu. In schimb acceptam sa aveti bautura dvs, sa o depozitam in limita posibilitatiilor in spatii noastre frigorifice fara a va percepe vreo taxa suplimentara.

Tarife valabile pentru minim 2 nopti cazare
Capacitate maxima 14 persoane
2 camere King Deluxe - pat de 230 cm - capacitate max 3 pers/camera
2 camere Cvadruple Deluxe - un pat de 160 cm si un pat de 140 cm - capacitate max 4 pers/camera

Tarife valabile pentru minim 3 nopti cazare
Capacitate maxima 20 persoane
3 camere King Deluxe - pat de 230 cm - capacitate max 3 pers/camera
2 camere Cvadruple Deluxe - un pat de 160 cm si un pat de 140 cm - capacitate max 4 pers/camera# #