Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Gran Canaria >

Sejur Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Sejur in Gran Canaria la Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan Hotel Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan
Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Radisson Blu Resort & Spa, Mogan, Gran Canaria se află în Puerto de Mogan și oferă un centru de fitness și spa. Acest complex pune la dispoziție 2 piscine cu cadă cu hidromasaj, precum și 1 piscină pentru copii.

Toate camerele și suitele de la Radisson Blu Resort & Spa, Mogan, Gran Canaria sunt spațioase și au aer condiționat, decor modern și balcoane mari sau terase. Oferă, de asemenea, zonă de relaxare cu TV prin satelit, WiFi gratuit și baie cu halat de baie şi papuci.

Centrul spa pune la dispoziție o piscină interioară cu jeturi, cadă cu hidromasaj, saună și baie turcească. Sunt oferite, de asemenea, masaje și o serie de tratamente de înfrumusețare.

Restaurantul principal Larder servește cine tematice tip bufet și mese înaintea spectacolului, iar restaurantul à la carte Filini, mâncăruri italienești De asemenea, oaspeții pot savura băuturi și gustări la barul de la piscină II taglio, precum și la Pool Lounge.

Alte facilități de la Radisson Blu Resort & Spa, Mogan, Gran Canaria includ un turn de escaladare, terenuri de tenis și volei, precum și o pistă de alergare.

În zonă, sunt disponibile diverse activităţi, cum ar fi snorkelling, scufundări şi ciclism. Maspalomas se află la 18 km de Radisson Blu Resort & Spa, Mogan, Gran Canaria, iar Las Palmas de Gran Canaria, la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gran Canaria, situat la 38 km de Radisson Blu Resort & Spa, Mogan, Gran Canaria.


# #