Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Grand Baie >

Sejur Hotel Villa Narmada

Sejur in Grand Baie la Hotel Villa Narmada

Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada Hotel Villa Narmada
Narmada este o vilă fermecătoare situată în centrul staţiunii Grand Bay, la 500 de metri de Oceanul Indian. Oferă apartamente cu aer condiţionat, o bucătărie utilată complet şi o piscină în aer liber.

Apartamentele de la Villa Narmada au decor în stil modern şi sunt echipate convenabil, cu un balcon spaţios, o zonă de living şi o sufragerie. Fiecare apartament are o baie privată cu duş.

Micul dejun este servit în zona recepţiei sau afară, pe terasă. Restaurantul organizează periodic nopţi tematice speciale, cu grătare, fondue japonez şi muzicieni locali. Centrul comercial Super U este la 100 de metri.

După o baie în piscină, oaspeţii se pot bucura de soare pe şezlongurile disponibile şi se pot bronza. De asemenea, aveţi la dispoziţie o varietate de facilităţi spa, inclusiv masaje, tratamente la hamam şi o cadă cu hidromasaj.

Villa Narmada este la 27 km de Port Louis şi la 65 km de Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam. Hotelul oferă pază nonstop.# #