Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Guanacaste >

Sejur Hotel Secrets Papagayo

Sejur in Guanacaste la Hotel Secrets Papagayo

Hotel Secrets Papagayo Hotel Secrets Papagayo Hotel Secrets Papagayo
Situat în plaja exuberantă Arenilla, Secrets Papagayo Costa Rica va oferi adulților o escapadă uimitoare de lux nelimitată® în Golful Papagayo din Costa Rica. Comunitatea sigură din jurul Secrets Papagayo oferă vederi uimitoare asupra florei și faunei natale și a milei de pe plaja neîngrădită a Coastei Pacificului.

Această stațiune are 202 camere și apartamente spațioase pentru nefumători, fiecare cu balcon sau terasă privată, precum și o experiență superbă Unlimited-Luxury®, începând cu serviciu de cameră 24 de ore, un mini-bar reîmprospătat zilnic și multe altele. Clubul preferat va oferi un nivel sporit de lux, cu 65 de apartamente cu vedere la ocean și privilegii suplimentare, inclusiv acces la un salon privat, facilități de baie modernizate și mini-bar, serviciu de concierge, meniu de perne și multe altele.

Oaspeții se vor bucura de un cocktail de bun venit și de un prosop rece, de o bucătărie gastronomică nelimitată, fără rezervări, la patru restaurante și o cafenea, pe lângă cinci baruri care vor servi spirt nelimitat de top. Opțiunile de luat masa 24 de ore permit oaspeților să se bucure de mușcături de noapte târziu la Market Café. Sau rămâneți în și comandați serviciul în cameră. Este disponibil la orice oră zi sau noapte.

Zilele și nopțile sunt pline de activități terestre, de plajă și apă și divertisment live. Așteaptă două piscine și o plajă curată. Întinerirea domnește suprem la Secrets Spa by Pevonia®, oferind masaj, tratament corporal și facial în 13 săli de tratament și un salon de înfrumusețare cu servicii complete. Urmăriți această întinerire la centrul de fitness complet echipat sau participați la una din multe activități zilnice și de noapte.

La doar 20 de minute de Aeroportul Liberia și la doar 15 minute de orașul turistic Coco Beach, Secrets Papagayo oferă oaspeților o locație privilegiată atât în ​​stațiune, cât și în întreaga zonă pentru o escapadă ideală Unlimited-Luxury® pe coasta Pacificului.

Cuplurile apreciate în mod deosebit în ceea ce privește localizarea. I-au dat scorul 8,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.


# #