Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hajduszoboszlo >

Sejur Hotel Delibab

Sejur in Hajduszoboszlo la Hotel Delibab

Hotel Delibab Hotel Delibab Hotel Delibab Hotel Delibab Hotel Delibab Hotel Delibab
Hotelul Délibáb de 4 stele se află lângă renumitele băi termale Hungarospa, cel mai mare complex de băi din Europa. Orașul Hajdúszoboszló este la marginea Pustei Hortobágy și la doar 20 km de Debrecen.

Oaspeții beneficiază de acces la internet WiFi în toate zonele hotelului. Hotelul Délibáb oferă 3 restaurante à la carte, care servesc mâncăruri internaționale și maghiare moderne, bar, centru wellness şi centru spa, facilități de darts și biliard. Zona termală şi wellness a hotelului oferă uramătoarele servicii: bazin cu apă termală şi diferite tratamente balneare (împachetări cu nămol, bazin cu dioxid de carbon, tangentor, masaje medicale, fizioterapie, terapie cu greutăţi, gimnastică medicală, gimnastică acvatică), care ajută la recupararea bolnavilor. În afară de posibilităţile de mai sus, se pot încerca şi elementele wellness: paturi de relaxare încălzite, fotoliu de masaj, cabină de aburi, saună cu aburi, saună finlandeză, saună bio, cabină de gheaţă, baie turcească hammam, baie relaxantă cu dioxid de carbon, bazin cu apă rece, fototerapie, 

Camerele au aer condiționat, TV LCD, minibar. Baia privată este dotată cu duș, halate de baie și uscător de păr. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces direct la complexul de băi.