Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Halkidiki Sithonia >

Sejur Hotel Lagomandra Beach

Sejur in Halkidiki Sithonia la Hotel Lagomandra Beach

Hotel Lagomandra Beach Hotel Lagomandra Beach Hotel Lagomandra Beach
Localizarea unitatii de cazare: Hotelul este situat chiar pe plaja, in zona golfului Toroneos si la aproximativ 4 kilometri de statiunea Neos Marmara, pe bratul Sithonia.

Descrierea unitatii de cazare: Situat la poalele puntelui Itamos, in imediata apropiere a Golfului Toroneos, pe plaja Lagomandra, care a fost premiata cu Blue Flag, Hotel Lagomandra Beach ofera conditii de cazare si facilitate deosebite. Plaja Lagomandra are nisip cu granulatie mare (bob de orez) iar intrarea in apa este lina.

Structura de cazare: Hotelul Lagomandra Beach are in dotare:camere duble superioare si camere duble family. Camerele duble au in dotare: aer conditionat, CD player, feon, radio, frigider, seif, TV satelit, telefon, grup sanitar propriu cu dus cu hidromasaj si balcon. Camerele duble family au in dotare si canapea extenisbila. Servicii si Facilitati: Hotelul Lagomandra Beach dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, bar, plaja privata, bar pe plaja, internet, restaurant a la carte, seif la receptie , biliard, masa de tenis si parcare.


# #