Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Halkidiki Athos >

Sejur Hotel Akti Ouranopolis

Sejur in Halkidiki Athos la Hotel Akti Ouranopolis

Hotel Akti Ouranopolis Hotel Akti Ouranopolis Hotel Akti Ouranopolis Hotel Akti Ouranopolis Hotel Akti Ouranopolis Hotel Akti Ouranopolis
Aflat la doar 125 km de Salonic, cu o locatie de neegalat, in foarte speciala peninsula a Muntelui Athos, hotel AKTI OURANOUPOLI este o excelenta alegere pentru o vacanta de vara. Construit pe una din cele mai frumoase plaje din Halkidiki, cu o superba vedere ;a Ammouliani si Sithonia, AKTI OURANOUPOLI este rezultatul experientei de 25 de ani in turism a familiei Papadopoulos.

Construit dupa cele mai moderne specificatii, luxosul hotel are 70 de camere spatioase, dotate cu aer conditionat, mobilier elegant, din lemn, telefon, TV satelit, frigider si uscator de par.

Fie ca alegeti restaurantele pentru cina, fie ca mergeti la taverna, veti avea parte de un meniu grecesc delicious, cu celebrele “meze”, admirand privelistea Muntelui Athos si a Insulei magarusilor, Ammouliani.

Serile la restaurantul de la piscina inseamna muzica placuta si fabuloase cocktailuri, admirand mozaicul de la piscina si cele mai frumoase apusuri.

Hotelul are plaja proprie, unde veti gasi un bar, umbrele, sezlonguri, loc de joaca pentru copii, jocuri TV si verande unde va puteti relaxa intr-un cadru de o deosebita frumusete.


# #