Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Heiligenblut >

Sejur Hotel Hunguest Heiligenblut

Sejur in Heiligenblut la Hotel Hunguest Heiligenblut

Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut Hotel Hunguest Heiligenblut
Modernul şi confortabilul hotel de 4* Heiligenblut este situat în zonă frumoasă, la cca. 300 m atât de centru şi posibilităţile de cumpărături cât şi de domeniul schiabil. În plus la circa 100 vă aşteaptă accesul la pârtiile de schi fond.

Ski-bus-ul gratuit opreşte la circa 20 m depărtare de cazare. Din facilităţile hotelului în stil rustic fac parte o zonă de intrarecu recepţie, lobby, ascensor, restaurant, sală de masă, bar, Café "Glocknerbar" cu colţ internet şi W-lan (incl.), sală comună, sală de lectură, sală TV, cameră de joacă, închiriere jocuri, spaţiu de depozitare schiuri şi clăpari, loc de joacă pentru copii, grădină şi terasă.

Zona de spa generoasă vă oferă o piscină acoperită (zilnic deschisă de la 08:00 - 20:00), saună, baie de aburi, cabină infra-roşu şi peşteră cu instalaţie de contra curent (incl. amândouă, zilnic de la 15:00 - 20:00) precum şi solar, masaje şi terenuri de squash şi tenis (contra cost, zilnic deschise de la 08:00 - 20:00). În plus vă stă la dispoziţie un program de agrement cuprinzător, cu de exemplu ice-stock (curling austriac) o dată pe săptămână, Aprés-Ski, drumeţie la lumina torţelor (parţial contra cost) şamd. Locuri de parcare gratuite precum şi un loc contra cost în garaj în funcţie de disponibilitate.

Facilitati camere: spatii de cazare cu paturi single sau duble, baie privata, uscator de par, tv, telefon, aer conditionat, radio. Capacitatea maxima de cazare este de 5 persoane.


# #