Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Helsinki >

Sejur Hotel Scandic Hakaniemi

Sejur in Helsinki la Hotel Scandic Hakaniemi

Hotel Scandic Hakaniemi Hotel Scandic Hakaniemi Hotel Scandic Hakaniemi
Acest hotel modern este situat în cartierul plin de viaţă Hakaniemi, la mai puţin de 5 minute de mers cu metroul de Gara Centrală din Helsinki. Hotelul oferă o saună şi acces gratuit la internet WiFi, în limita unui trafic de 1 GB.

Toate camerele hotelului Scandic Hakaniemi sunt amenajate în culori îndrăzneţe şi sunt prevăzute cu un birou, un seif şi un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ un minibar şi oferă vedere la piaţa Hakaniemi sau la mare.

Oaspeţii se pot relaxa şi pot socializa în barul din holul hotelului Scandic Hakaniemi. De asemenea, hotelul are o sală de fitness şi 2 saune. În fiecare zi este disponibil un mic dejun tip bufet, iar oaspeţii pot solicita oricând un mic dejun la pachet de la recepţie.

Staţia de metrou Hakaniemi se află la mai puţin de 100 de metri de hotel. Staţia autobuzului care face legătura cu Aeroportul din Helsinki este chiar vizavi de Scandic Hakaniemi. Personalul hotelului poate face recomandări privind restaurantele, cafenelele şi magazinele din zonă.


# #