Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hong Kong >

Sejur Hotel Dorsett Mongkok

Sejur in Hong Kong la Hotel Dorsett Mongkok

Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok Hotel Dorsett Mongkok
Proprietatea premiată, de 4 stele, Dorsett Mongkok, Hong Kong, se află la 7 minute de mers pe jos de gara MTR Olympic. La destinații turistice apreciate, precum Ladies Market, Strada Temple, Turnul cu Ceas Tsim Sha Tsui, Langham Place, Avenue of Stars, promenada Tsim Sha Tsui și Harbour City se ajunge de la hotel în 10-15 minute. Are un centru de fitness şi o recepţie cu program nonstop. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit în toate zonele.

La Aeroportul Internaţional Hong Kong se poate ajunge cu maşina de la hotel în 35 de minute. Dorsett Mongkok pune, de asemenea, la dispoziție un autobuz de transfer gratuit în centrul orașului, la Gara MTR Kowloon, Centrul Internațional de Comerț (ICC), Ladies Market, Strada Temple, China Hong Kong City, Elements, Langham Place și Canton Road.

Unitățile cu aer condiționat au ziduri cu oglinzi. Toate camerele includ WiFi gratuit de mare viteză pentru până la 10 dispozitive și utilizarea gratuită a unui smartphone cu internet nelimitat 4G, cu funcții de partajare a datelor WiFi și apeluri gratuite locale și internaționale directe către 8 țări, printre care se numără China continentală, SUA, Canada, Coreea, Regalul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Australia și Thailanda. Acest smartphone poate fi folosit atât în ​​interiorul cât și în exteriorul hotelului. Camerele sunt dotate cu minibar bine aprovizionat, seif personal și facilități pentru prepararea ceaiului/cafelei.

La biroul de turism oaspeţii pot organiza excursii de o zi în Hong Kong. Hotelul oferă, de asemenea, servicii de spălătorie şi de schimb valutar. Printre facilități se numără, de asemenea, un studio de fitness cu program nonstop.

Restaurantul fusion Oneonefishone oferă seara un preparat de tip hotpot inovator, iar în fiecare dimineață este pus la dispoziție un bufet de mic dejun și un prânz tip bufet, între orele 06:30 - 00:30. Oaspeții au la dispoziție și room service, dacă doresc să ia masa în cameră. În fiecare seară de joi se organizează ora de vin gratuit la Dorsett, iar în fiecare seară este pus la dispoziție un bar de dulciuri Dorsett.


# #