Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hong Kong >

Sejur Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour

Sejur in Hong Kong la Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour

Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour Hotel Hyatt Centric Victoria Harbour
Situat în North Point, pe insula Hong Kong, Hyatt Centric Victoria Harbour are vederi panoramice spectaculoase asupra portului Victoria și acces direct la promenada de pe malul apei.

Hyatt Centric Victoria Port se află la doar 2 minute de mers de stația MTR North Point (Ieșirea A1) și de la Pier Point Ferry Pier, în timp ce Congresul și Centrul de Expoziții din Hong Kong se află la 10 minute cu mașina. Oaspeții pot ajunge la proprietate în 40 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Hong Kong.

Hotelul oferă camere și apartamente la prețuri accesibile, mobilate elegant și dotate cu vederi uimitoare asupra portului Victoria și a orașului. Toate camerele sunt prevăzute cu acces Wi-Fi gratuit, fulger, geamuri termopan și pereți izolate fonic, servicii IPTV și servicii de check-in / out online. Printr-o aplicație inteligentă pentru smartphone-uri, servicii precum mese în cameră, rezervări de mese, rețea și divertisment multimedia sunt la îndemâna oaspeților.

Facilitățile complexe de fitness ale hotelului permit oaspeților să lucreze oricând în sala de gimnastică de ultimă oră de 24 de ore, să lovească în timpul zilei la piscina în aer liber pe acoperiș, cu opțiunea suplimentară de relaxare în saună și săli de aburi sau experiență. o călătorie inovatoare de fitness cu mașina de zbor VR.

Opțiunile de luat masa includ bucătărie internațională la o priză de toată ziua și un restaurant și bar sofisticat pe acoperiș, completate de diverse restaurante și cumpărături superbe pe podelele hotelului, precum și într-un mall alăturat și zona înconjurătoare vibrantă.


# #