Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur El-gouna >

Sejur Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA

Sejur in El-gouna la Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA

Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA Hotel ANCIENT SANDS EL GOUNA
Aflat pe Riviera egipteană de la Marea Roşie, într-o poziţie înaltă, complexul Ancient Sands oferă o combinaţie unică de apartamente şi camere de hotel, toate cu vedere incredibilă la mare, terenul de golf, lagune şi munţii de coastă. Aeroportul Internaţional din Hurghada este la doar 30 de minute de mers cu maşina.

Dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat, toate suitele includ o bucătărie utilată complet, o zonă de lounge, o baie privată şi un balcon sau o terasă cu vedere incredibilă. De asemenea, proprietatea asigură un serviciu de menaj.

Recepţia este deschisă nonstop, iar echipa proprietăţii vă stă la dispoziţie în orice moment. Presărate în cadrul complexului puteţi găsi 5 piscine, inclusiv piscine infinite cu vedere optimizată, care pot fi utilizate de rezidenţi şi oaspeţi. În plus, oaspeţii complexului au la dispoziţie un centru de înfrumuseţare privat, iar primele 9 găuri ale terenului de golf au fost inaugurate la mijlocul anului 2016.


# #