Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hurghada >

Sejur Hotel Jaz Makadi Oasis Resort

Sejur in Hurghada la Hotel Jaz Makadi Oasis Resort

Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort Hotel Jaz Makadi Oasis Resort
Acest complex amenajat în stilul unui sat nubian se află în Madinat Makadi. Hotelul se află în a doua linie față de plaja privată mare, cu nisip, unde se pot face scufundări și snorkelling deasupra recifului. Piscina de tip lagună are tobogane cu apă şi este înconjurată de palmieri şi şezlonguri.

Jaz Makadi Oasis and Family Resort oferă camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la zona piscinei şi la grădină.

Oaspeţii se pot menţine în formă la centrul de fitness şi la Mividaspa, care oferă tratamente revitalizante şi revigorante, o baie de aburi, băi pentru picioare, o cadă cu hidromasaj, masaje, programe de relaxare şi servicii de înfrumuseţare, disponibile la un cost suplimentar. Ca alternativă, oaspeții pot practica, la un cost suplimentar și sporturi nautice, precum scufundări, snorkelling, canotaj și echitație.

Restaurantul El Hambra este restaurantul principal şi serveşte micul dejun, prânzul şi cina tip bufet. Barul El Shamousa, situat la piscină oferă băuturi şi gustări generoase. Barul din hol este deschis nonstop și oferă ceai tradiţional.

La Aeroportul Internaţional Hurghada se ajunge cu mașina în 35 de minute. Jaz Makadi Oasis Resort se află la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World, care are 50 de tobogane de apă diferite, disponibile la un cost suplimentar, pentru distracţia adulţilor şi copiilor.

Golful Makadi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de sporturi acvatice, piscine și excursii cu familia.


# #