Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Hurghada >

Sejur Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay

Sejur in Hurghada la Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay

Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay Hotel Stella Beach Resort & Spa, Makadi Bay
Acest complex all inclusive se află în zona Golfului Makadi de la Marea Roșie și pune la dispoziție complex mare de piscine. Proprietatea oferă plajă cu nisip și recif, unde puteți opta pentru snorkelling. Oaspeții complexului beneficiază de WiFi gratuit în hol.

Toate camerele de la Stella Di Mare au TV cu plasmă și balcon privat. Fiecare cameră oferă minibar și cutie de valori. Dotările standard oferite în toate camerele includ aer condiționat și fereastră mare.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa are debarcader privat cu lungimea de 380 de metri și centru spa, cu piscină interioară, sezonieră. Oaspeții pot să se antreneze la sala de sport a complexului, să joace tenis sau să se relaxeze la saună.

Centrul orașului Hurghada se află la 40 de minute de mers cu mașina de hotel. Aeroportul Hurghada este la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati:
2 piscine transfer de la și/sau la aeroport spa și centru de wellness Centru de fitness foarte bun restaurant acces imediat la plajă parcare gratuită Aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele bar Mic dejun fabulos


# #