Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Dubrovnik >

Sejur Hotel Villa Babilon

Sejur in Dubrovnik la Hotel Villa Babilon

Hotel Villa Babilon Hotel Villa Babilon Hotel Villa Babilon
Villa Babilon este situată în Golful Zaton, la doar 20 de metri de plajă şi oferă camere și apartamente dotate cu aer condiționat, televizoare LCD și acces Wi-Fi gratuit. Proprietatea are un café-bar și un restaurant cu o terasă pe mai multe niveluri, amenajată cu mobilier de grădină și umbrele de soare.

Camerele luminoase de la Villa Babilon sunt dotate cu TV prin satelit, iar apartamentele au o bucătărie bine aprovizionată. Aceasta este dotată cu un frigider și are toate ustensilele necesare. De asemenea, apartamentele au un living spațios și o zonă de luat masa.

Pensiunea pune la dispoziţie un restaurant, care servește micul dejun și preparate din bucătăria mediteraneană. Proprietatea poate organiza diverse excursii de o zi. Satul Zaton se află la 2 km de vilă. De asemenea, oaspeții pot vizita Peştera Mociljska din apropiere.

Proprietatea este situată lângă Autostrada Adriatică, la doar 12 km la nord de orașul vechi din Dubrovnik, distanţă care poate fi parcursă în 15 minute cu mașina.

Un autobuz public oprește chiar vizavi de pensiune și oferă legături periodice spre Dubrovnik. La cerere este disponibil şi un serviciu de transfer de la/la aeroport.


# #