Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Madeira >

Sejur Hotel TURIM Santa Maria

Sejur in Insula Madeira la Hotel TURIM Santa Maria

Hotel TURIM Santa Maria Hotel TURIM Santa Maria Hotel TURIM Santa Maria
Situat ideal în centrul orașului Funchal, Hotelul TURIM Santa Maria oferă camere cu aer condiționat, WiFi gratuit, parcare privată și room service. Printre diversele facilități se numără un lounge comun, un restaurant, precum și un bar. Unitatea de cazare oferă transferuri de la/la aeroport, iar un serviciu de închiriere de biciclete este, de asemenea, disponibil.

La hotel, camerele includ un birou, un TV cu ecran plat, o baie privată, lenjerie de pat și prosoape. Fiecare cameră este dotată cu cutie de valori, în timp ce unele camere sunt dotate cu balcon, iar altele au vedere la oraș. Toate camerele vor oferi oaspeților un dulap și un fierbător de apă.

Micul dejun este disponibil în fiecare dimineață și include opțiuni tip bufet, continental și vegetariene.

Oaspeții pot folosi centrul de afaceri sau se pot relaxa la snack bar. Cu personalul care vorbește engleză, spaniolă, franceză și portugheză, la recepție sunt disponibile sfaturi non-stop.

Punctele de interes populare din apropierea Hotelului TURIM Santa Maria includ plaja Almirante Reis, Marina do Funchal și Catedrala din Funchal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cristiano Ronaldo Madeira, situat la 19 km de proprietate.

Aceasta este partea preferată de oaspeții noștri din Funchal, conform recenziilor independente.


# #