Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Mahe >

Sejur Hotel Bliss Boutique Seychelles

Sejur in Insula Mahe la Hotel Bliss Boutique Seychelles

Hotel Bliss Boutique Seychelles Hotel Bliss Boutique Seychelles Hotel Bliss Boutique Seychelles Hotel Bliss Boutique Seychelles Hotel Bliss Boutique Seychelles Hotel Bliss Boutique Seychelles
Acest hotel de 4 stele oferă camere mari, cu vedere la grădina tropicală sau la Oceanul Indian. Hotelul include un centru spa cu saună şi săli de tratament. Oaspeţii pot face snorkeling la plaja privată.

Camerele de la Bliss combină stilul modern şi creol cu accente pline de romantism şi senzualitate exotică. Camerele de la malul mării sunt situate de-a lungul plajei cu nisip alb şi au terasă cu vedere la golf. Camerele Secret Garden sunt înconjurate de o vegetaţie luxuriantă, tropicală.

Oaspeţii se pot relaxa pe terasa la soare sau se pot delecta cu un mesaj la centrul spa Pure-BLISS. Accesul la internet WiFi este disponibil în hol, pe terasa la soare de pe plajă şi în jurul piscinei.

Restaurantul Barefoot serveşte preparate din bucătăria creolă, iar pe plajă se pot organiza grătare romantice, în aer liber.

Hotelul Bliss Seychelles se află la doar 8 minute de mers cu maşina de Plaja Beau Vallon şi de centrul oraşului Victoria. Este disponibil un serviciu de transfer la Aeroportul Internaţional Seychelles, situat la 25 de minute de mers cu maşina. Parcarea este disponibilă gratuit.


# #