Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Istanbul >

Sejur Hotel Celal Aga Konagi

Sejur in Istanbul la Hotel Celal Aga Konagi

Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi Hotel Celal Aga Konagi
Localizare: Hotelul este situat la 500 m de tramvai si la 2 km de Marele Bazar si de Moscheea Albastra.

Cu un spa şi piscină gratuite şi acces gratuit la internet wireless, Celal Aga Konagi Hotel oferă cazare de lux în inima oraşului Istanbul.

Fiecare cameră are jacuzzi de lux şi un duş separat, TV cu plasmă, design frumos, draperii bogate şi prosoape. Apartamente cuprinde o zona de luat masa elegant cu şemineu şi spaţiu suplimentar.

Celal Aga Konagi Hotel dispune de o piscină mare în aer interioară şi un hammam istoric. Există o piscină pe acoperiş şi zona uimitoare sală de gimnastică cu vederi panoramice peste oraş.

Oaspeţii pot face uz de conexiune Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate sau cyber cafe liber-a-gratuit. Biroul de turism, auto facilităţi de închiriere şi de transfer de la aeroport sunt la care vă convine.

Hotelului Konak Restaurantul serveşte preparate din bucătăria turcească şi internaţională şi alături de lobby, cafe-bar este un loc minunat pentru a vă bucura de o băutură într-un cadru elegant.

Alternativ, există multe restaurante în apropiere. Staţia de tramvai locală este la 5 minute de mers pe jos şi Marele Bazar şi Moscheea Albastră este doar o 20 de minute de mers pe jos.

Camere de hotel: 87.


# #